Hunajanauris-carpaccio
Tässä herkku alkunaposteluun jaettavaksi, minkä kaikki ainekset saa suoraan Inkisen puutarhan tiskeiltä.
- 1-2 kpl hunajanauriita naatteineen
- 2 rkl Inkisen Puutarhan Tarhurin vinegretteä
- sormisuolaa, mustapippuria myllystä
- ½ ruukkua rucolaa
- lakuyrttiä
Kuori hunajanauriit ohuesti kuorimaveitsellä. Valitse naateista napakoita, vihreitä ja pienikokoisia lehtiä. Viipaloi hunajanauriit mandoliinilla, veitsellä tai juustohöylällä niinohueksi kuin saat ja levitä limittäin lautaselle tai tarjoiluvadille. Ripottele päälle vähän sormisuolaa ja mustapippuria. Laita naatit kulhoon rucolan kanssa ja tarvittaessa revi pienemmiksi. Sekoita Tarhurin vinegretteä joukkoon n. 1rkl. Pyörittele sekaisin ja nosta kevyesti naurisviipaleiden päälle keoksi. Pyöräytä vielä vinegretteä ympärille ja koristele lakuyrtillä.