Marinoitua lehtikaalia, hunajanaurista ja retiisejä
- 100 g lehtikaalia
- 1-2 hunajanaurista naatteineen
- 3 retiisiä
- ½ dl Inkisen Puutarhan Tarhurin vinegretteä
- 1 tl hunajaa
- ripaus suolaa
- 1 rkl pinjansiemeniä
Riivi lehtikaali lehtiruodeista kulhoon. Valitse hunajanauriin naateista napakoita ja vihreitä lehtiä 4 kappaletta ja leikkaa reiluiksi viipaleiksi samaan kulhoon lehtikaalin kanssa. Kaada sekaan vinegrette, hunaja ja ripaus suolaa, sekoita ja anna marinoitua hetki. Kuori ja viipaloi/suikaloi hunajanauris ohueksi ja viipaloi myös retiisit. Sekoita salaattiin ja nostele lautaselle. Paahda pinjansiemeniä kuumalla, kuivalla pannulla pieni hetki. Anna jäähtyä ja lisää salaatin päälle